Најнови пишуваат

Која е причината за пензионирање на Вуонг до Хиен?

arrow_forward

Лам Чан Анх помина толку години, зошто никој досега не можеше да го замени?

arrow_forward

„Краткокоса божица“ Чиста Оан сега?

arrow_forward

HЕШКИ вести

Труонг Ве Киен го сподели своето минато за злоставувањето од страна на неговиот татко и за потребата

arrow_forward

Fulалната loveубов на Триеу Ван Трак и Маи Дием Фуонг

arrow_forward

Работи што публиката не ги знаеше за Тан Хуе Ан до неговата смрт

arrow_forward

ТВБ време за паметење

Потсетува на младоста со стари класични филмови во Хонг Конг

Ви претставуваме ТВБ време за паметење

(Време на читање: 3 - 5 минути)

 

Како прво, би сакал да ви се заблагодарам за посетата и читањето на моите статии.

Ова е место за убави спомени, спомени од детството на генерацијата на 80-тите години на минатиот век. Со желба некаде преку нашите зборови, можеме заедно со вас накратко да се потсетиме на нашата убава младост.

Се надевам и преку приказните што ги раскажувам. Willе разберете малку повеќе од луѓето што ги сакате, размислете за вашите сопствени мисли. Како „огномет“, така и брилијантниот ќе исчезне. Сè на светот цвета, но неговата најубава слика засекогаш ќе биде втисната во меморијата. 

 

Актер од Хонг Конг

Лам Чан Анх помина толку години, зошто никој досега не можеше да го замени?

(Време на читање: 5 - 9 минути)

Одамна не се осмелував да гледам филмови со духови, но кога зборувам за Лам Чан Ан, сепак сум многу емотивен. Ако во срцето на генерацијата од 80,90-тите и XNUMX-тите години, Чау Тинх Три беше крал на комедијата, Лам Чан Анх беше крал на Куонг овие.

Кликнете за да ги видите деталите ...

Ким Ченгву после 26 години Чонгкинг Сем Лам

(Време на читање: 5 - 10 минути)

Почнав да се прашувам, на овој свет, има ли нешто друго со краен рок?

Дваесет и шест години по премиерата на Чонгкинг Чен Лин, ова прашање конечно излезе на виделина. Навистина, сè ќе биде резултат, но „убавиот човек“ Ким Тан Ву не.

Кликнете за да ги видите деталите ...

Работи што публиката не ги знаеше за Тан Хуе Ан до неговата смрт

(Време на читање: 4 - 7 минути)

Член на доцниот актер Khue An Shing Fui On (成奎安). Роден е на 01 февруари 02 година во Хонг Конг, Англија. Почина на 1955 година поради рак на назофаринксот. Но, приказните за возвишениот чин на „злото“ на екранот ќе траат засекогаш.

Кликнете за да ги видите деталите ...

 

Актерка од Хонг Конг

Која е причината за пензионирање на Вуонг до Хиен?

(Време на читање: 8 - 15 минути)

Во историјата на кино-хонгконгот има многу класични сцени, најистакнати: Лам Тан Ха пие, облекување Вуонг до Хиен, Кау Тук измами картичка, Чу Нан трепна, Ле Ту го тргна превезот на лицето и Труонг ја сврте главата . Сите тие се првокласни убавици, сите сведоци на славната историја на кино Хонг Конг. Меѓу божиците, само Вуонг То Хиен ја напуштил забавната индустрија многу рано, се населил во странство и живеел сам.

Кликнете за да ги видите деталите ...

„Краткокоса божица“ Чиста Оан сега?

(Време на читање: 6 - 11 минути)

Фени Јуен е родена на 15 септември 09 година во Хонг Конг, Англија. Убавината на женската везда Хуонг Канг веќе некое време стана знак на убавина.

Кликнете за да ги видите деталите ...

Зошто милијардерот Хуа Тан Хан сепак се ожени со Ли Гиа Хан кога имаше бучна loveубовна историја?

(Време на читање: 5 - 10 минути)

Осврнувајќи се на Ли Гиа Хан, верувам дека многу луѓе се многу запознаени со неа, иако таа се повлече од шоубиз многу години, сепак ова е божицата во срцата на многу луѓе.

Кликнете за да ги видите деталите ...

Најнови пишуваат

Која е причината за пензионирање на Вуонг до Хиен?

Јунајтед Хиен се повлече од која причина?

Повеќе детали
Лам Чан Анх помина толку години, зошто никој досега не можеше да го замени?

Лом Чан Анх помина толку години, зошто досега никој не беше во можност да го замени?

Повеќе детали

„Енски Краткокосен бог „Што е сега Виен Хуе Оанх?“

Повеќе детали
Ким Ченгву после 26 години Чонгкинг Сем Лам

Ким Ченгву по 26 години Чонгкинг Сем Лин

Повеќе детали
Зошто милијардерот Хуа Тан Хан сепак се ожени со Ли Гиа Хан кога имаше бучна loveубовна историја?

Во Зошто милијардерот Хуа Тан Хан сепак се ожени со Ли Гиа Хан кога имаше бучна loveубовна историја?

Повеќе детали

Вести Знаат само 1% од луѓето во светот

   

Производ на
Бидете подготвени Образование Австралија

Булевар Меркантур 14, Тарнеј 3029
Мелбурн, Викторија, Австралија

АБН 80 626 694 344

Логирај се

направи сметка